Ons bedrijf

Wie zijn we ?

Brueghel BVBA is sinds jaren gespecialiseerd in het artisanaal bereiden van kaas- en garnaalkroketten.  Ondertussen hebben wij ons assortiment aanzienlijk uitgebreid.  Onze producten zijn een veel gevraagde specialiteit, geserveerd in restaurants, bistro’s, tavernes, cafés en dergelijke. 

Een bedrijf uit Tervuren, tussen Leuven en Brussel, vlakbij Jezus-Eik, Hoeilaart, Overijse, de Zoete Waters, Heverlee, Kortenberg, Woluwe, enz …  Plaatsen waar je lekker kan eten. 


Onze filosofie/wat hebben we te bieden ?

Het huidige marktaanbod streeft niet naar topkwaliteit en omwille van de prijs wordt al te vaak gekozen voor kroketten van industriële makelij.  Kroketten gaan dan snel barsten, vallen uiteen bij het frituren, zijn niet met grijze garnalen bereid, met een vergrootglas moet je de garnalen zien te vinden. 

Het alternatief is zelf maken : een arbeidsintensieve en tijdrovende opdracht.  Tijd die u zoveel beter kan besteden.  Geen kroketten dan maar ?  In dat geval ontbreekt een goed verkopende klassieker op uw menu en zult u uw klanten dikwijls moeten teleurstellen. 

Wij bieden u de ideale oplossing.  Onze huisbereide kroketten zijn geliefd omwille van hun smaak en kwaliteit.  U scoort viermaal :

  1. u bespaart tijd en/of ergernis
  2. uw menu vertoont geen opvallend hiaat
  3. uw klant is uitermate tevreden
  4. u heeft een mooie winstmarge

Wij geven u graag meer informatie over ons assortiment.  Heeft u echter nog vragen waarop je het antwoord niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op.  Misschien wordt dit de eerste aanzet tot een aangename en vruchtbare samenwerking.